Erbjudande

Digitala tekniker förvandlar just nu världen runt om oss. Det påverkar varje bransch och företag i alla storlekar. Affärer skapas inte längre på ett ställe, kundernas förväntningar och engagemang förändras och utvecklas hela tiden. Dessa tekniker möjliggör och förenklar sättet företag kommunicerar med omvärlden.

Vårt mål på Yellow är att stödja och utveckla företag med Intelligenta och Automatiserade system som skapar konkurrenskraft och driver tillväxt.

Som ett led i den digitala utvecklingen ökar kraven på snabbare beslut och mer samordnade processer. Många företag, ser fördelar med att kunna dra nytta av ny teknologi. Det gäller till exempel BI (Business Intelligence) för att analysera affärsdata eller att bygga bättre prognoser med hjälp av nya AI-verktyg (Artificiell Intelligens). Dagens moderna, molnbaserade affärssystem är byggda för att du ska kunna dra nytta av alla nya möjligheter. Med en flexibel, sömlöst integrerad och ständigt uppdaterad lösning får du bättre kontroll och styrning på din verksamhet.

Vår affär bygger på ett stort intresse och en grundlig förståelse en för våra kunder och deras verksamhetsflöden. Detta engagemang och synsätt i kombination med hög teknisk kompetens skapar förutsättningar för våra kunder att nå stora verksamhetseffekter på digitaliseringsresan.


 
Dynamics 365 Business Central.png

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Den perfekta plattformen för digital transformation!

Dynamics 365 Business Central är en komplett molnbaserad och flexibel plattform för att styra och utveckla din verksamhet. Detta gör att ni inte behöver investera i licenser eller fundera på IT-miljön. Ni betalar månadsvis för det ni konsumerar av systemet och får tillgång till de funktioner ni behöver i molnet. Prissättningen är inklusive full drift i Microsoft Azure, detta gör att ni får en säker och skalbar lösning som hela er organisation har tillgång till överallt, dygnet runt. 

Denna molnlösning och licensmodell gör att ni får tillgång till ny funktionalitet löpande från Microsoft, det innebär också att ni inte behöver fundera på att uppgradera affärssystemet igen. Detta gör att ni hela tiden kommer ha ett affärssystem som är uppdaterat till senaste versionen, utan några uppgraderingsprojekt. 

Business central är en del av Microsofts Dynamics 365 och fungerar helt sömlöst med övriga applikationer i den kraftfulla plattformen. Det ger er fördelar som att kunna få tillgång till Power BI för analys och uppföljning av samtliga delar av verksamheten. Du kan även få tillgång till Cortana, som är Microsofts verktyg för machine learning, där du kan ta hjälp av AI i din verksamhet, och mycket mer. 

Med vår paketerade lösning Yellow 365 för Business central kommer ni igång snabbt med en förkonfigurerad lösning som är anpassad för Svenska företag. Vi utvecklar kontinuerligt denna tillsammans med våra kunder för att utöka funktionalitet och effektivitet.


Pyramid Business Studio

Pyramid är ett komplett affärssystem som innehåller allt från redovisning, logistik och tillverkning till CRM och E-handel. Det är utvecklat för att passa att passa många olika branschers behov och önskemål. Fristående moduler sammanfogas till ett system med hög kompetens, för både mindre och medelstora företag.

Pyramid är lätt att förstå och enkelt att arbeta med. Användarna kan göra egna personliga inställningar efter behov och uppgift.

Pyramid.png