Gnosjö Laserstans

Gnosjö laserstans har funnits i över 60 år och har lång erfarenhet av plåtbearbetning. De levererar till alla typer av branscher där bearbetad plåt efterfrågas; el, telekom, ventilation, bygg, inredning och belysning. Sedan 2013 har de varit inne i en mycket expansiv fas med företagsförvärv, ökad personalstyrka och uppdaterad maskinpark vilket idag gör Gnosjö Laserstans till en större aktör på marknaden. Ledorden på Gnosjö Laserstans är Enklare, Modernare och Snabbare! Den årliga omsättningen uppgår till 127 mkr och personalstyrkan är 60 personer.

Konsulterna på Yellow är nära verksamheten och professionella – Jens Pettersson, VD

 

Vi har jobbat tillsammans med Gnosjö Laserstans sedan 2016, ett samarbete som vi är uppskattar mycket på Yellow. På Laserstans är det ständig utveckling och man ligger i framkant när det kommer till systemstöd i verksamheten. Detta gör att även vi utvecklas hela tiden som leverantör av innovativa lösningar till industrin. 

Vi använder bland annat Yellows webplattform, där vi tillsammans med dem har utvecklat stöd för materialhantering mellan våra maskiner och lagerplatser. Nu har vi full koll på var allt material finns i fabriken, samt hur mycket det finns vid varje maskin säger Jens Pettersson, Gnosjö Laserstans.

 
Johan Melin