HangOn

“Yellow är en trygg och pålitlig partner som hjälper oss att kontinuerligt utveckla företaget och succesivt förbättra våra processer vidare.”

- Petter Törefors, VD

HangOn är en partner som hjälper kunderna hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering som effektiviserar lackeringsprocessen och förbättrar resultatet. I sina stora lokaler i Törestorp utanför Hillerstorp har de egen tillverkning och produktutveckling. Produkterna distribueras snabbt och effektivt från deras lager världen över till fler än 40 länder. HangOn omsätter 226 mkr årligen och är 60 anställda.

Vi på Yellow har jobbat tillsammans med HangOn sedan vi startade 2015. Det är ett partnerskap där vi båda utvecklas hela tiden och på Yellow är vi mycket stolta över det förtroende vi har från HangOn.

Den personlig servicen i kombination med djup kunskap om både system och verksamhet hos Yellow är värdefull för oss. Vi behöver en samarbetspartner som vi kan arbeta långsiktigt med, för att successivt förbättra våra egna processer och utveckla företaget säger Petter Törefors.

www.hangon.se  

Johan Melin