Finnveden Säljkraft

 
fsk.png

Finnveden säljkraft AB (FSK) är ett energifyllt bolag som jobbar med att skapa lönsamhet och utvecklar affärer åt sina sina kunder via fem affärsområden: Sälj/Drivkraft, Affärsutveckling, Rekrytering, Media och Utbildning.

“Med Dynamics har vi nu en Plattform istället för flera. Det ger oss kontroll över helheten och ökar effektiviteten i det dagliga arbetet, vi får även kontinuerlig uppföljning i Världsklass från Power BI.” - Jonas Gallneby, Finnveden Säljkraft

 
 

Efter en starkt tillväxt under flera år med nya affärsområden och ökad personalstyrka kände Finnveden säljkraft att det system de hade inte gav det stöd som behövdes för att utvecklas vidare.

Vi fastnade för Microsofts Dynamicsplattform och alla de möjligheter som denna ger oss. Utöver affärssystemet har vi även utvecklat en intern kommunikationsplattform, där vi hanterar allt ifrån nyheter, prospekthantering mm till statistik direkt från affärssystemet via Power BI. Att allt detta ligger i samma plattform ser vi som den stor fördel, det skapar mycket möjligheter. En annan fördel med Dynamics är mobiliteten som plattformen erbjuder. På FSK är vi ständigt ute hos våra kunder & i uppdrag, då är tillgång till information viktig säger Jonas Gallneby. 

Vi upplever konsulterna på Yellow som tillgängliga och serviceinriktade. Om de inte är på plats hos oss är de aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller mail tillägger Jonas Gallneby, Finnveden Säljkraft

www.finnvedensaljkraft.se

 
Johan Melin